Оферта № 226584

ТОП
1 / 20

Продава къща, град София, кв. Бояна, 395 кв. м, € 339 000

€ 858 на кв. м

Виж на картата

Район: до ул. Кумата и ЧПСОУ Св. Наум

Отстояния: спирка на обществен транспорт - 50 м, детска градина - 150 м, търговски център - 200 м

Площ:  395 кв. м (застр. площ + ид. части)

Застроена площ:  138 кв. м

Площ на парцела:  360 кв. м

Брой етажи: 2

Спални: 4

Бани: 4

Балкони/тераси: 4

Вид строителство: YTONG

Година на строителство: 2011

Отопление: ГАЗ - централно

Дограма: Немска PVC

  • Ново строителство
  • Вторичен пазар
  • С довършителни работи
  • С гараж

Предлагам две къщи в кв. "Бояна", застроени на калкан, в общ двор, всяка със самостоятелен вход. Подходящи са за две отделни семейства.

Намират се в старата част на кв. "Бояна", на хубава асфалтова улица с целогодишен достъп. В близост има спирка на градски транспорт, частна детска градина и ЧПСОУ "Св. Наум".

Едната къща е напълно завършена и обитавана, а другата е с поставена дограма, измазана и на замазка.

Разпределението на двете къщи е идентично. Използвана е денивелацията на терена, като са развити два етажа с две полунива.
На първия етаж има антре, кухня с трапезария и тоалетна. От антрето се слиза по стълби към просторна дневна с френски прозорци и достъп към голяма веранда (с директна връзка към двора). 
На полуниво от дневната има спалня, баня с тоалетна, а на следващото ниво е разположено перално помещение, склад и работен кабинет.

Същото стълбище води и до втория етаж, на който са разположени две самостоятелни спални, две тераси и голяма баня с тоалетна.

Покривът на сградата е плосък, направена е необходимата хидроизолация и има възможност да бъде превърнат в градина, имайки предвид хубавия изглед, който се разкрива от жилището към София и Витоша планина.

Гаражът е свързан с топла връзка към сградата.

Едната къща се предлага напълно обзаведена, а другата (всъщност дясната половина на жилищна сграда) e без довършителни работи с изградени електро, ВиК и вентилационни системи, с положена инсталация за слънчеви колектори.

Дворът е 360 кв. м като има оставени алеи от двете страни на къщата, а основната част от двора е в дъното (ниската част) на парцела.

Искате сделка без посредник? Ще направим експертна оценка на Вашия имот от лицензиран оценител. Можете да подадете и безплатна частна обява без комисиона в mirelaBG.

Контакти

Нина Герганова

Телефон: 02 8253030; Mobile: 0889400532