Вяра Щерева

Администратор

Тел.: 0883940069
Адрес: гр. Бургас - 8000, ул. "Шейново" 3, офис 405
Професионални качества:
  • Франчайзинг партньор
  • Обслужва сделки с наеми
  • Владее английски език

Вяра Щерева е агент на недвижими имоти в офис - гр. Бургас.

Родена е в гр. Варна. Завършила е гимназия с преподаване на английски език "Гео Милев" в гр. Бургас. Има завършена бакалавърска степен със специалност "Бизнес администрация и управления" в УНСС, гр. София.
Работила е в счетоводна кантора в град Варна на длъжност "Директор на дирекция HR".

Езици: английски и руски
Зодия: Скорпион

Местоположение на офиса

Форма за контакт



+ Добави файл
Marian marian, slowakei
31.07.2023
Интересувам се от закупуване на апартамент в Бургас или на 20 км от града. Имам нужда от 2 стаи, кухня и баня с тоалетна. апартаментът трябва да е след ремонт или нов. Благодаря за всички предложения. Изпратете отговора по имейл. Говоря немски и словашки
Иван Комитски, София
30.05.2022
Прекрасно обслужване, учтиво и интелигентно отношение, съчетано с висока компетентност, отлична консултация относно целия процес и подготовката на документите по сделката. Всичко мина гладко, като от самото начало създаде доверие, че нещата ще се случат качествено и в срок. Горещо препоръчвам Вяра Щерева и Юлия Генчева на всеки, решил да направи следващата стъпка в живота си :)
Йорданка Динева, с. Просеник, общ. Руен
23.11.2021
Веднага след като видях обявата за имота и звъннах в агенция Мирела, насреща се отзова Вяра Щерева с която си уговорих среща. Оказа се младо симпатично момиче, много любезно и отзивчиво. Въпреки младостта си прояви професионализъм и компетентност по въпросите които ме вълнуваха. Бях доста скептична и притеснена даже се страхувах да поема риск да инвестирам в този строеж но след разговора и срещата с нея вече съм спокойна и сигурна за своята инвестиция. Препоръчвам я най - отговорно на желаещите да си закупят жилище.
Jan Filips, Burgas
30.09.2021
Vyara is a great real estate agent. We had a pleasant experience searching for property.