Мирела- недвижими имоти Ви поздравява с Добре дошли на страниците на mirela.bg- най- добрият корпоративен сайт за недвижими имоти в България!

Сайтът за недвижими имоти mirela.bg стартира през м. април 2001 г., като корпоративен сайт на Мирела- недвижими имоти- компания с 20 годишен опит на пазара- лидер в интернет предлагането на имоти в България.
Мирела е първата компания в сферата на недвижимите имоти, която изнесе своята информационна база данни в интернет и я направи максимално достъпна за всички свои клиенти, колеги и партньори, като за първи път предложи актуални и проверени оферти с най- подробно описание.
Mirela.bg е замислен като корпоративен сайт със силно изразен портален характер, т.е в него можете да намерите не само подробна, проверена и най-вече актуална информация за всички предлагани от Мирела недвижими имоти, но и много полезна информация, която сме сигурни, че ще Ви бъде от полза, ако сте решили да осъществите сделка с недвижим имот в България или да получите вярна насока за процесите в този така динамично развиващ се сектор от българската икономика.
Към описанието на всеки имот може да бъде открита полезна информация за населеното място, квартала, района, Общинската администрация, териториални данъчни служби, Районни управления, училища, детски градини и др., за да може клиентът да бъде добре ориентиран в средата на обитаване  извън новия си дом.
Сайтът mirela.bg, както и всички сайтове, разработени и поддържани от Мирела е изцяло динамичен. Информацията, която получаваме от нашите брокери, консултанти, клиенти и партньори постъпва в реално време от офисите на Мирела.
 
Зад информационното съдържание, визията и концепцията на сайта mirela.bg стои екипът от програмисти, дизайнери и администратори на Мирела- Отдел IT & Logistic.

Основно място в сайта е отделено на широките възможности за търсенето на недвижими имоти в базата- данни. Предложената от Мирела концепция е по различни и избрани от Вас начини да достигате до информацията, която търсите.

Първият начин е да отворите формата от бутона Разширено търсене, да селектирате максимален брой различни критерии и по този начин да достигнете до тесен кръг от предложения за имоти, един от който всъщност е имотът, който търсите.
 
Вторият начин е да изберете група имоти от рубрика "Имоти-акценти" ( рубриката е разположена най- горе в лявото меню). Тя включва групи от имоти по предварително подбрани критерии, които ние  смятаме за удачни, анализирайки вашите посещения в сайта.
Така, ако търсите имоти за продажба в София- Вие ще изберете линка ПРОДАВА ИМОТИ В СОФИЯ, ако търсите имоти под наем в София- ще изберете ДАВА ПОД НАЕМ В СОФИЯ, ако търсите имот в определен ценови диапазон за НАЕМ или ПРОДАЖБА- ние сме подбрали групи имоти по цени, които можете да използвате.
 
Третият начин е да изберете имот от рубриката "Бързо търсене", разположена в лявото меню, под рубрика "Имоти- акценти".
Ние Ви предлагаме различен от останалите сайтове начин за бързо търсене. Вие можете да изберете един тип имот или група имоти по наше желание (напр. само едностайни апартаменти или всички апартаменти, само парцели или цялата група Земя, само къщи или цялата група, включваща и Вили и Селски къщи). Резултатът, който ще получите, ще съдържа всички предложения от посочения тип имот или група, съдържащи се в базата- данни.
 
Четвъртият начин е да потърсите имот чрез рубриката "Имоти на фокус", разположена под типовете имоти от рубрика "Бързо търсене". Тук групите имоти, които сме формирали за Вас са подредени по различен от предходните критерии. Типовете имоти (напр. апартаменти, къщи, парцели) са групирани както по клас (напр. Луксозни апартаменти, Луксозни къщи, имоти Без комисионна), така и по местонахождението си (напр. "Имоти по Северното Черноморие", Парцели до морето)

По изброените по-горе начини Вие ще достигнете до резултат с имоти, подредени по критерия "Най-новите". Ако желаете можете да подредите резултата по друг начин, като отворите менюто "Сортиране" и изберете друг критерии от списъка (напр. най-евтините) или да използвате възможностите на допълнителните филтри, разположени най-отгоре над резултата с оферти. Те Ви дават възможност да селектирате вече получения резултат, като по този начин достигнете до по-малък брой имоти, един от които ще бъде имотът, който търсите.
В резултата са посочени основните характеристики на предлаганите типове имоти и кратко описание за всеки един имот. С кликване върху някой от имотите в резултата ще отворите екран с подробна информация за конкретния имот.
 
Подробната информация за имота Ви позволява:

  • да видите пълната информация за имота,
  • да се запознаете с полезна информация за населеното място, района или квартала, в които се намира имотът. (като кликнете върху името им);
  • Да използвате рубрика "Възможности", "Бързи връзки"-
  • Да изпратите офертата на Ваш познат
  • Да селектирате списък с подобни на разглеждания имоти.

 

Знаете ли, че...

Сайтът www.mirela.bg генерира статистика за реалните цени на недвижимите имоти в България.
Използваната от Мирела Информационната система за управление на недвижими имоти- PLAN.bg,  Ви дава възможност да видите цените на имотите на база осъществени сделки от Мирела -ЕООД и Агенциите- партньори от началото на 2002 г. до настоящия момент.
Системата генерира всеки месец сравнителен пазарен анализ.

Мирела прави отстъпка за своите клиенти, които подадат ОБЯВА за продажба или направят ЗАЯВКА за покупка на недвижим имот в гр. София, през сайта mirela.bg- всички те получават 10% отстъпка от дължимото посредническо възнаграждение при осъществена сделка.

Мениджърите на Мирела лично препоръчват имоти.
На страницата mirela.bg всяка седмица са представени подбрани оферти за продажба на имоти, които по преценка на нашите мениджъри си заслужава да закупите, т.е. имат най-добрите показатели, като даденост и цена.

Мирела продава имоти БЕЗ КОМИСИОННА за купувача!
Като резултат от нашето сътрудничество с български и чуждестранни банки, строителни предприемачи и инвеститори, Ви предлагаме консултиране по проекти ново строителство, посредничество при закупуване на имоти и съдействие за осигуряване на банкови кредити, без да начисляваме посредническа комисионна за предоставената Ви услуга. Над 1000 проекта ново строителство можете да видите на адрес в рубрика Ново строителство
 
Клиентите на Мирела могат да получават възнаграждение!
Ние Ви предлагаме да станете наши партньори!
Не се съмняваме, че като наши клиенти ще останете доволни от предоставената Ви услуга.
Затова ще се радваме, ако препоръчате Мирела на свои близки и познати.
За всяка сделка с осигурени от Вас клиенти ще получавате като възнаграждение до 10% от стойността на предоставените им услуги.

Всички наши клиенти получават подаръци при всяка сделка!
Според условията на марката „Специален клиент”, при всяка сделка, всички клиенти на Мирела получават подаръци от нашия постоянен каталог, включващ фирмени сувенири, различни модели TV, AUDIO, VIDEO техника и домакински електроуреди!

"Специален клиент" означава грижа към клиента!
 

Ние знаем, че за нашите клиенти най- важното е да осъществят желаните сделки при най- добрите условия.
Знаем също така, че всички ние в стремежа си да успеем понякога забравяме усмивката, приятелския жест, пропускаме да забележим добрите намерения.
Затова решихме да Ви предоставим не само желаната посредническа услуга, но и чисто човешко отношение, да бъдем за Вас не само консултанти, но и хора, с които ще се срещате и след Вашата успешна сделка.

 
С нашата услугата "Специален клиент" Вие можете да се усмихвате.
Още на прага на нашите офиси ще усетите отношение с грижа към Вас.

„Специален клиент” е търговска марка на Мирела, която включва:

  • качествена посредническа услуга от Агенция за недвижими имоти с 14 годишен опит на пазара;
  • 10% отстъпка от стойността на ползваните услуги във всички офиси на Мирела за срок от 5 години напред;
  • подарък от нашия постоянен каталог, при всяка сделка с недвижим имот;
  • възнаграждения от Мирела, ако препоръча Агенцията на свои познати, приятели и партньори!

Повече информация за услугата Специален клиент можете да видите в ТУК

 

Сайтове, поддържани от Мирела- недвижими имоти:
mirela.bg • bulgarian capital properties.com • bulgaria realty.ru • dom bulgaria.net • dom bulgaria.ru • hot sofia property.com • immobilien bulgaria.com • immobilien bulgarien.com • imoti mirela.com •
imoti te-bg.com • map bulgaria property.com •  plan bulgaria property.com • realty bulgaria.net • sofia bulgaria property.com • top bulgarian properties.net • top bulgarian property.com •
top bulgaria property.com • plan bg.eu • naemi bg.com • imoti burgas.com • imoti varna.net • imoti sofia.net • bulgaria property smart.com • bulgarian properties start.com • plan.bg • bulgaria property.bg

13.11.2006, Новини от Мирела