ЦДГ №13 “Пролет”

Вид

Целодневна детска градина

Информация


Адрес:
град Стара Загора, бул. ”Мит. Методи Кусев” №50
Телефон: 042/62-44-12
e-mail: [email protected]

17.08.2009, Детски градини