Битка до последно на най-добрите брокери на МИРЕЛА в София

МИРЕЛА отчете успешно първо тримесечие на 2014 година. В края на март дойде моментът най-заслужилите брокери да получат награди. Връчването им трябваше да се случи на фирмено парти в Централния офис на агенцията в петък (28 март). Това не се оказа толкова лесно, защото колегите се вкопчиха в здрава битка и три дни преди края на месеца нямаше ясен победител.

Партито все пак се случи и на чаша вино управителят на МИРЕЛА Мирослав Христов обяви номинациите на най-добрите, разказа за успехите на колегите във Варна и изненада всички с класацията на брокерите с най-много сделки.

Илиана Филипова и Илияна Рибарова си оспорваха лидерската позиция до последно за най-печеливш брокер, като накрая Филипова от офис Граф Игнатиев победи с малко.

Не по-малко драматично беше при колегите с най-много на брой сделки. До последно люта битка водеха две от специалистките в сделките с наеми Мелита Дудева и Аделина Къндева. Накрая Мелита спечели само с една сделка повече, като използва активно дните между 28 и 31 март.

В тази класация на четвърта позиция се нареди Дона Доротеева, която беше отличена за Най-прогресиращ млад брокер. Дона стана част от семейството на МИРЕЛА в началото на септември и месец по-късно след успешно изкаран стаж се присъедини към редиците на отдел Корпоративни клиенти.

Шампионите на първото тримесечия от годината получиха карти с флаш памет и парични премии на среща в офис Граф Игнатиев. Лично Мирослав Христов награди победителите и постави цел на останалите брокери успешно да ги конкурират.

07.04.2014, България