Започва строителството на SoHome Residential Park - нов жилищен комплекс в близост до Paradise Center, метростанция Витоша и Ловен парк

1 / 7

Започва изграждането на нов, уникален жилищен комплекс в Район Лозенец, близост до Paradise Center, метростанция Витоша и Ловен парк.
Районът е с тенденция за атрактивно съвременно застрояване в следващите 10 години.

Предлагаме имотите за продажба без комисиона за купувача!

Подробности за проекта и предлаганите апартаменти вижте тук.

  • За проекта

SoHome Residential Park включва няколко сгради и ще се изгражда поетапно - на три фази.
Проектирани са 2-СТАЙНИ, 3-СТАЙНИ и многостайни апартаменти. Предвижда се изграждането на голям паркинг с комфортен достъп и достатъчно паркоместа.

Функционалните разпределения на апартаментите, просторните помещения, благоприятните изложения, гледките към озеленени площи са сред многото преимущества, които комплексът предлага.
Жилищата, ситуирани на партерно ниво са с прилежащи градинки и създават усещане за самостоятелни къщи.
Околното пространство ще бъде красиво аранжирано - със зелени площи, алеи за разходка, зони за отидих и детски игри.

  • Идеята

Два основни елемента – гората и градът, определят цялостната архитектурна идея на инвеститорите и проектантите. Повечето жилища са с прекрасен изглед към планината. Елегатните форми, изчистените обеми и естествените материали, с които се изграждат сградите, създават усещането за неповторима атмосфера в комплекса.

  • Строителството

Апартаментите ще се предават без довършителни дейности, с възможност за довършване по индивидуален проект.

Заложени са най-добрите и качествени материали за постигане на максимална енергийна ефективност на всяко жилище – фасадите са вентилируеми с минерална вата и немски клинкерни плочи, дограмата е алуминиева, от най-висок клас с прекъснат термомост и троен стъклопакет, а всеки апартамент е с индивидуална термопомпа, захранваща подово отопление и охлаждане. В сутерена са разположени всички паркоместа и гаражи.

  • Сигурност и петзвездно изживяване

В комплекса ще има фитнес център с уелнес зона, ресторант-градина, специализирани хранителни и нехранителни магазини, които са на разположение на всички живущи в него и ще продължат да се контролират от инвеститора и след приключването на проекта.
За пълната безопасност на жилищния комплекс, достъпът в него ще бъде контролиран в режим 24/7 с най-модерни технически средства за видеонаблюдение и мобилен патрул.

  • Предлагаме

Договаряне на различни индивидуални планове за изплащане на цената.
Изгодни условия за ипотечно кредитиране с минимално самоучастие.

За да получите планове, етажни разпределения, актуални цени на свободните апартаменти, както и друга подробна информация относно проекта, моля използвайте формата за контакт с агента.

14.01.2019, България