Комплекс Green Park Sofia, с. Владая направи първата си копка!

1 / 15

Строежът на уникалния за българския пазар проект Green Park Sofia започна!

Разгледайте проекта тук:

Мирела имаше честта да присъства на първата копка, с която официално започна строежа на комплекс Green Park Sofia в близост до село Владая. Ситуиран на слънчев склон на Люлин планина, проектът от 133 устойчиви еднофамилни къщи представлява прецедент за българския пазар. По традиция първата къща беше осветена от поклонници от близкия Владайски манастир „Света Петка“, а копката беше почетно полята с шампанско.

На събитието присъства и кметът на с. Владая Цветанка Здравкова, която сподели, че привличането на инвестиции в такъв мащаб неминуемо ще допринесе за положителното развитие на района не само в икономически, но и в социален план.

Комплексът е уникален в своята концепция – високотехнологични, нискоенергийни и екологични къщи. Green Park Sofia е впечатляващ проект от 133 съвременни еднофамилни и редови къщи, разположени в най-слънчевата част на с. Владая, само на 30 минути от центъра на столицата. Вилното селище разполага с прилежащ обществен парк с водни тела с големина 10 дка.

Комплексът се намира на слънчевия склон на Люлин планина (срещу с. Владая) в удобна близост до пътя, който свързва гр. София с главен път Е 79. Железопътна гара Владая е само на 750 м. Допълнително удобство е предвидената връзка от жп гара Владя със столичното метро, чрез планираната метростанция Горна Баня.

Няколко типа къщи в единственото по рода си вилно селище в България се отопляват с помощта на геотермална енергия от термопомпи, което е най-екологичния начин за отопление, постоянен, практически неизчерпаем и екологично чист. Други типове къщи ще се отопляват с термопомпи на различни принципи.

Клиентът може да избира между пет основни типа къщи (самостоятелни еднофамилни къщи или редови къщи). Изборът на тип къща е свързан с парцела, който клиентите също могат да си изберат и с начина на отопление. В крайната офертна цена влиза също и стойността на парцела. Инвеститорите предлагат възможност за безплатна преработка на архитектурните проекти, според изискванията на купувача, съобразени с възможностите на всеки един от типовете къщи.

Не на последно място, Green Park Sofia е перфектното съчетание на живот сред красивата природа на Люлин планина и Витоша планина, с изключително чист въздух, само на минути от големия град. Доказателство за това е и изборът на локация на бившия санаториум за белодробни заболявания към правителствена болница Лозенец, който се намира в близост.

Уникалната комбинация от затворен жилищен комплекс със собствен парк и безкомпромисна инфраструктура с директен достъп до републиканската пътна мрежа, добра заобикаляща ги среда от чист въздух и връзка с природата, възможност за отдих и организация на свободното време, определят непреходната стойност и високия стандарт на обитаване, които Green Park Sofia Ви предлага.

Мирела предлага този прект без комисиона от купувача.

Източник: Green Park Sofia
Видео: YouTube
Снимки: Елизабет Илчева

01.10.2020, Недвижими имоти