Конференция на Мирела в гр. Варна

На 15.02.2014 г. в конферентната зала на хотел „БестУестърн“ в гр. Варна се проведе годишната среща на варненските брокери.

Сбирката по традиция се организира в началото на всяка календарна година и има за цел припомняне на основната професионална концепция на фирмата, а именно повече сключени сделки и още повече доволни клиенти.

Специални гости бяха управителят на МИРЕЛА г-н Мирослав Христов, директорът на отдел „Чуждестранни клиенти“ г-жа Оля Василева и г-жа Камелия Костадинова – регионален мениджър на офисите ни във Варна. 

Конференцията премина под наслов „Новите предизвикателства през 2014 г.“ като се акцентира върху стремежа ни към непрекъснато подобряване, отговорно отношение към клиента и сключване на още повече сделки през настоящата година.

На чаша кафе варненските ни колеги обсъдиха настоящи и бъдещи съвместни сделки, както и нови идеи, свързани с подобряването ефективността на работния процес.

За добър завършек на деня част от брокерите посетиха Варненския зоопарк, където маймунка от вида „Морска зелена котка“ беше осиновена от „Мирела“. 

28.02.2014, България