Нов проект - предлагаме апартаменти в нова жилищна сграда в кв. Карпузица

1 / 3

Като ексклузивен партньор в продажбите, имаме удоволствието да Ви пресдставим за продажба просторни двустайни, тристайни и четиристайни апартаменти (общо 21 бр.) в малка бутикова сграда в кв. Карпузица, между кв. Княжево и кв. Горна баня.

Местоположението на сградата е на слънчев склон с гледки към града и към планината, дори и от ниските етажи. В близост се намира първата по рода си еко детска градина Еко Малчовци, 26-то СУ Йордан Йовков и спирката на автобус №107. Бъдещата метростанция Горна баня е само на 7 минути с кола. Съседният парцел до сградата е отреден за изграждането на още една нова детска градина.

Предвиден е озеленен двор за живущите в сградата, масивна ограда, контрол на достъпа, както и денонощна жива охрана за максимална сигурност. Общите части ще бъдат решени с италиански облицовки и парапети от ковано желязо. Предвиден е асансьор от висок клас KONE за 6 човека, представително фоайе по дизайнерски проект.

Всички жилища са с правилни форми, благоприятно изложение и се радват на поне един балкон или тераса с прекрасна гледка към Витоша планина.

Акценти на местоположението:

  • тих и спокоен квартал с гледки към планината и града;
  • чист въздух;
  • зона с ниско застрояване;
  • множество екопътеки, стартиращи от кв. Карпузица към Люлин планина;
  • в близост до училища и детски градини;
  • метростанция на 7 минути с кола.

Предлагаме гъвкави схеми на плащане с възможности за допълнителни отстъпки при по-голяма първоначална вноска.

Можете да видите подробности за всички свободни апартаменти тук!

За повече информация и за организиране на оглед, не се колебайте да се свържете с водещия консултант по проекта - Елизабет Ценова (тел. 0883944634).

06.01.2021, Строителство