Изпълнителният директор на Адрес недвижими имоти изнесе лекция в ЦПО "МИРЕЛА"

1 / 3

В рамките на кръга обучения за агенти на недвижими имоти, организиран от Центъра за професионално обучение "МИРЕЛА", лекция на тема "Моята визия за брокерската дейност" изнесе г-н Георги Павлов - изпълнителен директор на АДРЕС недвижими имоти АД.
Гостуването на г-н Павлов, придружаван от регионалния директор на Адрес - г-жа Любомирка Атанасова, беше по лична покана на управителя на МИРЕЛА, г-н Мирослав Христов, който представи госта с думите: "Уважаеми колеги, запомнете днешния ден - 03.12.2014 г., в който за първи път в нашия бранш, един от топ мениджърите в сферата на недвижимите имоти у нас, гостува като лектор на конкурентите си".
Разбрахме, че идеята е стъпка в усилията на водещите агенции за недвижими имоти в страната да обединят усилията си за налагане на високи професионални стандарти при извършването на брокерската дейност и г-н Христов също е поел ангажимента да гостува в Адрес.
Присъстващите видяха една наистина креативна и въздействаща презентация на г-н Павлов, подкрепена с много примери за погрешни и успешни търговски практики и завладяващо артистично поведение, достойно за водещите интруктори в сферата на продажбите.
Благодарим на нашия гост и за интересната беседа, която се получи, пожелаваме си успешни съвместни сделки и общи инициативи за издигане авторитета на брокерската дейност.

Текст и снимки: МИРЕЛА

03.12.2014, Новини от Мирела