Пуснахме безплатни частни обяви в mirela.bg

1 / 1

Интернет потребителите вече могат да публикуват безплатно частни обяви в най-популярния сайт на агенция за незвижими имоти в България.
Всеки наш клиент ще може да избира дали да предостави офертата си към МИРЕЛА или да я публикува от свое име в mirela.bg или в другите сайтове, поддържани от МИРЕЛА, като naemibg.com, imotiSofia.net, imotiVarna.net, imotiBurgas.com и др.
Публикуването става веднага, без регистрация.
Продължителността на обявата е 3 месеца, като срокът може да бъде удължаван от потребителя.
Всеки подател на обява получава код за управление на обявите си, чрез който може да ги редактира или премахва.

Ощe от създаването си през 2001 г. mirela.bg е замислен като сайт - тип портал, който да предлага не само оферти, но и много полезна информация, свързана с недвижимите имоти.

Проектът за публикуване на частни обяви в нашите сайтове не е нов. За първи път през 2004-2005 г. ние дадохме подобна възможност на интернет потребителите и инициативата имаше голям успех.
Сега, в условията на нов подем на пазара на недвижими имоти, сме сигурни, че тази възможност отново ще бъде в интерес на нашите клиенти и ще помогне на много от тях да постигнат най-добрите условия за сделка, като винаги могат да разчитат на съвет и подкрепа от наша страна.

Екипът на МИРЕЛА®

08.04.2015, Новини от Мирела