С официална церемония в навечерието на "Никулден", МИРЕЛА откри новия си офис в гр. Бургас

1 / 1

На 05.12.2014 г. ден преди големия празник "Никулден", МИРЕЛА официално откри новия си офис в гр. Бургас.
Офисът започна работа на 03.11.2014 г. и само в рамките на месец мениджмънтът ни успя да формира работещ екип, който ще бъде и основата за разширяване на присъствието ни на имотния пазар в морския град.

Офисът се намира на пл. "Царица Йоана" № 11-13, в бизнес център "Сердика", (бивш х-л "Бриз").

Мениджър на офис "Царица Йоана" - гр. Бургас е г-жа Оля Василева - директор на отдел "Чуждестранни клиенти" и регионален директор на МИРЕЛА  за Южното Черноморие.

Гости на официалната церемония бяха управителят и собственик на МИРЕЛА - г-н Мирослав Христов и неговата съпруга, регионалният директор в гр. Варна - г-жа Камелия Костадинова,  Гл. агент недвижими имоти в офис "Мария Луиза" - гр. Варна - г-н Йосиф Лазаров, един от най-успешните агенти в гр. Варна - г-н Калоян Михалков, служители и приятели на МИРЕЛА.

Офисът в гр. Бургас е четвъртият офис на МИРЕЛА на Южното Черноморие, като екипът от агенти на недвижими имоти ще бъде ориентиран както в обслужването на сделки с градски жилищни имоти, така и с целогодишното предлагане на апартаменти за сезонно ползване. 
Откриването на офиса съвпада и с продължаващото засиленото търсене на летни ваканционни имоти от български купувачи, за която тенденция агентите от офисите ни в Слънчев Бряг, Созопол и Приморско, споделиха още в разгара на летния туристически сезон.

Да пожелаем на колегите от офис "Царица Йоана" в гр.Бургас много здраве, успехи и весело настроение!

Текст и снимки: МИРЕЛА

 

 

06.12.2014, Новини от Мирела