Reina Sofia с официална церемония по завършване на грубия строеж

1 / 10

На 22.10.2020 г. Мирела присъства на тържественото поставяне на знамето на най-високата точка на комплекса Reina Sofia. Проектът стартира през януари тази година и само за 10 месеца и по-рано от плануваното, Reina вече е с завършен груб строеж.

Като партньор на инвеститорите на комплекса, Мирела предлага обектите в комплекса без комисиона за купувача.

На церемонията гостите имаха възможността да се насладят на прекрасните 360-градусови гледки от последния етаж на сграда "Г" и да се запознаят лично с екипа зад този емблематичен проект за южна София. Тържественото поставяне на знамето беше последвано от официална част с приветствия и коктейл.

Reina Sofia е оазис, в сърцето на най-модерната нова жилищна зона в гр. София - продължението на ул. Филип Кутев, на границата между кв. Витоша и кв. Хладилника. В близост се намират мол Paradise, Южен парк, Ловен парк - Борисовата градина, Софийски зоопарк, множество училища, детски градини, спортни комплекси. Метростанция Витоша е на пешеходно разстояние.

Комплексът се състои от четири основни жилищни сгради с общо 177 апартамента, с една, две, три и четири спални. Повече за свободните апартаменти и актуалните цени може да прочетете тук.

Свържете се с обслужващия агент Мария Нейчева (тел. 0883940070) при желание за оглед!

23.10.2020, Строителство