Карта

Оферта № 306972

1 / 23

Заведение/Хотел, гр. Стражица, област Велико Търново, 58000 кв. м, € 740 000

€ 13 на кв. м

Виж на картата Маршрут

Локация:  извън населеното място.

Площ:  58000 кв. м

Застроена площ:  10002 кв. м

Бани: 8

Вид строителство: тухла

Изложение: гледка към язовира

Дограма: PVC

Отопление: климатик

Предлагам ви имот на разгърната площ от от 58 дка, в землището на гр. Стражица, Област Велико Търново. Имота е функционирал като база за отдих с ресторант и хотелска част. Имота е извън населеното място със собствена инфраструктура, ел. захранване и водоснабдяване. Напълно обновен и реконструиран през 2010г. Основната сграда е с площ от 255 кв.м, в които са разположени рецепция, ресторант (70 места), самостоятелен апартамент, перално помещение, складове и парно отделение. Има външен бар с маси и пейки за настаняване на още 30 човека. Широк паркинг за повече от 30 коли. Хотелската част се състои от седем вили (55-60 кв.м всяка), напълно обзаведени с кухня, санитарен възел с душ кабина, тоалетна и мивка. Две спални - едната с двойно легло, а другата с де единични. В хола има разтегателна кушетка и телевизор-сателит. Всяка вила има просторна тераса- отворена и остъклена. Всяка вила е самостоятелна и могат да се настанят 4-6 гости.

Имотът притежава собствена пречиствателна и обогатителна система за вода и съхранение на резервна чиста питейна вода, а също и собствен частен трафопост (20 kV)

Има частен язовир-езеро за свободен риболов с площ 19 600 дка.

Стопанската част е разположена на 10 дка в която има сгради, апартамент за персонала, разсадник (също 10 дка), парници (1600 кв.м)

Географското разположение на имота дава възможност за изграждане на еко-туристически обект, разположен е в котловина и отворен на юг. Към имота има още 50 дка, които могат да бъдат закупени допълнително, с цел разширяване. Има възможност за договаряне на условията по плащането както и за кандидатстване за субсидиране по програмен фонд за развитие на еко-туризъм.

На разположение съм, за допълнителни въпроси

Прочети още

Ето какво е важно да знаете, ако искате да купите този имот с МИРЕЛА

1. МИРЕЛА работи според изискванията на БДС EN 15733 относно предоставяне на услуги от брокери на недвижими имоти.

2. В обявената цена на имота не са включени комисионното възнаграждение на МИРЕЛА и държавните разходи по сделката (местен данък, нотариални такси и такса към Агенцията по вписванията, които (данък и такси), възлизат общо на около 3% от стойността на имота.

За консултация във връзка с изчисляване на разходите по сделката, можете да се свържете с юрист на Мирела ЕООД на тел. 02 9812345 с 09.00 по 18.00 ч в делнични дни.

3. Обичайното комисионно възнаграждение, което дължите при покупка на градски имот е 3% (без ДДС) от продажната му цена, не по-малко от 1000 евро, без ДДС. Тази комисиона не се отнася за ваканционни и селски имоти. За някои имоти комисионата подлежи на изрично договаряне. Съветваме ви предварително да попитайте Вашия агент каква е дължимата комисионата за конкретния имот, който ви интересува.

4. В цената на посредническата услуга се включва:

  • ПРАВНА ЗАЩИТА и пълно юридическо обслужване;
  • Предаване на владението на закупения имот;
  • Регистрацията на имота в данъчната служба, чрез подаване на декларация по чл. 14 от ЗМДТ (опция);
  • Откриване на нови партиди за ток, вода и отопление (ТЕЦ, ГАЗ) (опция);
  • Представяне на новия собственик пред съседите и управителя на Етажната собственост;
  • Сключване на договор за цифрова TV и интернет (опция).

5. За организиране на оглед на имота трябва да направите заявка за оглед към МИРЕЛА.

6. ВАЖНО!!! Възможно е сделката с този имот да е освободена от комисиона за купувача или да има други условия по заплащането на комисиона - попитайте за това агента по офертата.

7. Вие имате право на допълнителни отстъпки, при условията на сключения договор за посредничество с МИРЕЛА.

8. 50% от възнаграждението се заплаща до 5 дни след сключването на предварителен договор за покупко-продажба на имота, а останалите 50% - след окончателното финализиране на сделката. Плащането се извършва по банкова сметка на МИРEЛА.

9. Вие дължите комисионно възнаграждение, само ако купите имота - не дължите нищо предварително.

10. Можете да предоставите гаранция за намеренията си да закупите този имот и предварително да поставите условията, при които ще осъществите сделка. Ако не договорим същите условия, ние ще Ви върнем гаранцията.

11. Преговорите по сделката се осъществяват, чрез посредничеството на МИРЕЛА. Документалното оформяне на сделката се извършва от МИРЕЛА, освен ако Вие не изразите желание да ползвате свои юристи.

12. Можете да сключите предварителен договор за покупко-продажба на имота, като оставите КАПАРО на продавача или да преминете директно към сключването на окончателен договор (нотариален акт)- ние ще Ви предложим възможните варианти и нашето виждане по този въпрос, но решението го взимате Вие и ние се съобразяваме с него.

13. Ако след сключен с нашето посредничеството предварителен договор, по вина на продавача не се сключи окончателен договор за покупко- продажба на имота, МИРЕЛА се задължава да Ви предложи друг подходящ имот, без Вие да дължите допълнително възнаграждение за следващата осъществена сделка.

14. За да избегнем недоразумения, ще бъдете уведомяван/а по e-mail и чрез SMS за всички етапи от сделката.

15. Имате гарантирана възможност да споделите Вашите впечатления от обслужването и да отправите критики и препоръки, директно до ръководството на МИРЕЛА.

16. При сделки на стойност над 10 000 лв., предоставянето на гаранция и заплащането на суми от продажната цена на имота става задължително по банков път.

17. Тук можете да видите практическите съвети на НАП при наемане, покупка и продажба на недвижими имоти.

Ние работим открито и отговорно, при ясни правила, за да Ви предложим прецизно обслужване.

Всички Ваши въпроси можете да отправите към агента, който отговаря за предлагането и продажбата на този имот.

Ще се радваме да бъдете наш клиент!

Контакти

Силвия Цветанова
Директор продажби

Тел.: 0883946008