Карта

Оферта № 342128

БЕЗ КОМИСИОНА
1 / 13

Хотел за продажба в Созопол - МИРЕЛА, € 950 000

€ 1 107 на кв. м

Виж на картата Маршрут

Локация:  ул. Люлин, в началото на новия град, срещу пристанището, близко до автогарата, с голям поток от туристи.

Отстояния: летище - 40 км, морска градина - 200 м, плаж - 230 м, автогара - 280 м, поликлиника - 150 м, магазин за хранителни стоки - 150 м

Площ:  858 кв. м

Застроена площ:  168 кв. м

Площ на парцела:  275 кв. м

Стаи: 17

Бани: 12

Вид строителство: стоманобетонна конструкция с тухлена зидария

Година на строителство: след 2000

Изложение: морска панорама, гледка към морето, панорама към стария град, панорамна гледка

Дограма: PVC

Предлагам за продажба без комисиона разработен хотел с красива морска панорама в новата част на града, само 200 м от Централния плаж. Местоположението е ключово, в началото на новия град, близко до автогарата, с голям поток от туристи.

Хотелът е категоризиран 2 звезди, има много добра посещаемост през сезона. Сградата е построена на парцел с денивелация, развита е на 5 етажа и има следното разпределение:

 • Сутерен: бистро, складови помещения, коридор и стълбищна клетка водеща до партера;
 • Партерен етаж: един апартамент с дневна, кухня, два броя спални и баня с тоалетна; магазин със складово помещение и баня с тоалетна; гараж, коридор и стълбищна клетка водеща към първи етаж;
 • Първи етаж: три апартамента всеки от който със спалня, дневна, кухня и баня с тоалетна; коридор и стълбищна клетка водеща към втори етаж;
 • Втори етаж - повтаря разпределението на първи етаж;
 • Трети етаж - два двустайни апартамента.

Общо местата за настаняване са 48, но стаите позволяват поставяне на допълнителни легла. Всички имат самостоятелен санитарен възел, напълно обзаведени и оборудвани с климатик, телевизор, мини хладилник и безжичен интернет.

Хотелът разполага с паркоместа на улицата.

Сградата е в много добро състояние и е добре поддържана.

Местоположението, отличното състояние, невероятната морска панорама, го правят уникално привлекателен за туристи. През летните месеци е с пълна заетост.

Представлявам доверително собственика, при интерес, моля да се свържете с мен за информация и огледи.

Прочети още

Ето какво е важно да знаете, ако искате да купите този имот с МИРЕЛА

1. МИРЕЛА работи според изискванията на БДС EN 15733 относно предоставяне на услуги от брокери на недвижими имоти.

2. В обявената цена на имота не са включени комисионното възнаграждение на МИРЕЛА и държавните разходи по сделката (местен данък, нотариални такси и такса към Агенцията по вписванията, които (данък и такси), възлизат общо на около 3% от стойността на имота.

За консултация във връзка с изчисляване на разходите по сделката, можете да се свържете с юрист на Мирела ЕООД на тел. 02 9812345 с 09.00 по 18.00 ч в делнични дни.

3. Обичайното комисионно възнаграждение, което дължите при покупка на градски имот е 3% (без ДДС) от продажната му цена, не по-малко от 1000 евро, без ДДС. Тази комисиона не се отнася за ваканционни и селски имоти. За някои имоти комисионата подлежи на изрично договаряне. Съветваме ви предварително да попитайте Вашия агент каква е дължимата комисионата за конкретния имот, който ви интересува.

4. В цената на посредническата услуга се включва:

 • ПРАВНА ЗАЩИТА и пълно юридическо обслужване;
 • Предаване на владението на закупения имот;
 • Регистрацията на имота в данъчната служба, чрез подаване на декларация по чл. 14 от ЗМДТ (опция);
 • Откриване на нови партиди за ток, вода и отопление (ТЕЦ, ГАЗ) (опция);
 • Представяне на новия собственик пред съседите и управителя на Етажната собственост;
 • Сключване на договор за цифрова TV и интернет (опция).

5. За организиране на оглед на имота трябва да направите заявка за оглед към МИРЕЛА.

6. ВАЖНО!!! Възможно е сделката с този имот да е освободена от комисиона за купувача или да има други условия по заплащането на комисиона - попитайте за това агента по офертата.

7. Вие имате право на допълнителни отстъпки, при условията на сключения договор за посредничество с МИРЕЛА.

8. 50% от възнаграждението се заплаща до 5 дни след сключването на предварителен договор за покупко-продажба на имота, а останалите 50% - след окончателното финализиране на сделката. Плащането се извършва по банкова сметка на МИРEЛА.

9. Вие дължите комисионно възнаграждение, само ако купите имота - не дължите нищо предварително.

10. Можете да предоставите гаранция за намеренията си да закупите този имот и предварително да поставите условията, при които ще осъществите сделка. Ако не договорим същите условия, ние ще Ви върнем гаранцията.

11. Преговорите по сделката се осъществяват, чрез посредничеството на МИРЕЛА. Документалното оформяне на сделката се извършва от МИРЕЛА, освен ако Вие не изразите желание да ползвате свои юристи.

12. Можете да сключите предварителен договор за покупко-продажба на имота, като оставите КАПАРО на продавача или да преминете директно към сключването на окончателен договор (нотариален акт)- ние ще Ви предложим възможните варианти и нашето виждане по този въпрос, но решението го взимате Вие и ние се съобразяваме с него.

13. Ако след сключен с нашето посредничеството предварителен договор, по вина на продавача не се сключи окончателен договор за покупко- продажба на имота, МИРЕЛА се задължава да Ви предложи друг подходящ имот, без Вие да дължите допълнително възнаграждение за следващата осъществена сделка.

14. За да избегнем недоразумения, ще бъдете уведомяван/а по e-mail и чрез SMS за всички етапи от сделката.

15. Имате гарантирана възможност да споделите Вашите впечатления от обслужването и да отправите критики и препоръки, директно до ръководството на МИРЕЛА.

16. При сделки на стойност над 10 000 лв., предоставянето на гаранция и заплащането на суми от продажната цена на имота става задължително по банков път.

17. Тук можете да видите практическите съвети на НАП при наемане, покупка и продажба на недвижими имоти.

Ние работим открито и отговорно, при ясни правила, за да Ви предложим прецизно обслужване.

Всички Ваши въпроси можете да отправите към агента, който отговаря за предлагането и продажбата на този имот.

Ще се радваме да бъдете наш клиент!

Контакти

Офис Бургас
Агент недвижими имоти

Тел.: 0883943152