Карта

Оферта № 313199

1 / 12

За инвестиция - нова жилищна сграда за продажба в кв. Овча купел, € 780 000

€ 867 на кв. м

Виж на картата Маршрут

Локация:  бул. Овча купел, съвсем близо до бул. Президент Линкълн и строящта се станция се метрото.

Отстояния: главен булевард - 10 м, спирка на обществен транспорт - 100 м, метростанция - 50 м

Площ:  900 кв. м

Застроена площ:  250 кв. м

Площ на парцела:  820 кв. м

Вид строителство: тухла

Пусков срок: 12.2022

Изложение: изток, запад, север, юг

Дограма: Три камерна PVC

Етап на строителство: завършен груб строеж (Акт 14)

Продавам нова жилищна сграда, разположена на отлично място в старата част на кв. Овча купел, с лице към булевард и в непосредствена близост до строяща се станция се метрото. В близост са парк Славия и бул. Цар Борис III.

Сградата е с РЗП 900 кв. м и е ситуираена в лицевата част на самостоятелен парцел с площ от 820 кв. м. В задната част на парцела има възможност за обособяване на вътрешен двор с места за паркиране.

Етапът на строителство е завършен "груб строеж" /акт 14/. В момента тече процедура за установяване годността на строежа за въвеждането му в експлоатация /Акт 15/. Има изградени електрическа ВиК и СОТ индсталации. Предвидено е отопление на газ. Дограмата е трикамерна РVС с К-стъкло на надпартерните етажи.

Разпределението на сградата е следното:

  • Партер - четири помещения със статут на магазини със собствен санитарен възел. Всяко едно от тях има лице към булеварда.
  • Първи и втори жилищен етаж - на всеки етаж са разположени по четири 2-СТАЙНИ апартамента със застроена площ от 48 кв. м до 60 кв. м. Апартаментите са с функционални разпределения и се състоят от коридор, дневна част с кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна и балкон.
  • Трети /мансарден етаж/ по проект е предвиден за осем тавански помещения, като пoнастоящем са обединени в два самостоятелни обекта.

Строителните материали, използвани в процеса на строителството са от висок клас. По архитектурен проект конструкцията на сградата е безгредова, което дава възможност за функционално обединяване на пространствата на всеки един етаж.

Предложението е изключително подходяща за инвестиция. Освен за жилищни нужди, сградата би могла да функционира като медицински център, детска градина, учебен или детски център, апарт хотел, хостел, административна сграда и др.

Прочети още

Ето какво е важно да знаете, ако искате да купите този имот с МИРЕЛА

1. МИРЕЛА работи според изискванията на БДС EN 15733 относно предоставяне на услуги от брокери на недвижими имоти.

2. В обявената цена на имота не са включени комисионното възнаграждение на МИРЕЛА и държавните разходи по сделката (местен данък, нотариални такси и такса към Агенцията по вписванията, които (данък и такси), възлизат общо на около 3% от стойността на имота.

За консултация във връзка с изчисляване на разходите по сделката, можете да се свържете с юрист на Мирела ЕООД на тел. 02 9812345 с 09.00 по 18.00 ч в делнични дни.

3. Обичайното комисионно възнаграждение, което дължите при покупка на градски имот е 3% (без ДДС) от продажната му цена, не по-малко от 1000 евро, без ДДС. Тази комисиона не се отнася за ваканционни и селски имоти. За някои имоти комисионата подлежи на изрично договаряне. Съветваме ви предварително да попитайте Вашия агент каква е дължимата комисионата за конкретния имот, който ви интересува.

4. В цената на посредническата услуга се включва:

  • ПРАВНА ЗАЩИТА и пълно юридическо обслужване;
  • Предаване на владението на закупения имот;
  • Регистрацията на имота в данъчната служба, чрез подаване на декларация по чл. 14 от ЗМДТ (опция);
  • Откриване на нови партиди за ток, вода и отопление (ТЕЦ, ГАЗ) (опция);
  • Представяне на новия собственик пред съседите и управителя на Етажната собственост;
  • Сключване на договор за цифрова TV и интернет (опция).

5. За организиране на оглед на имота трябва да направите заявка за оглед към МИРЕЛА.

6. ВАЖНО!!! Възможно е сделката с този имот да е освободена от комисиона за купувача или да има други условия по заплащането на комисиона - попитайте за това агента по офертата.

7. Вие имате право на допълнителни отстъпки, при условията на сключения договор за посредничество с МИРЕЛА.

8. 50% от възнаграждението се заплаща до 5 дни след сключването на предварителен договор за покупко-продажба на имота, а останалите 50% - след окончателното финализиране на сделката. Плащането се извършва по банкова сметка на МИРEЛА.

9. Вие дължите комисионно възнаграждение, само ако купите имота - не дължите нищо предварително.

10. Можете да предоставите гаранция за намеренията си да закупите този имот и предварително да поставите условията, при които ще осъществите сделка. Ако не договорим същите условия, ние ще Ви върнем гаранцията.

11. Преговорите по сделката се осъществяват, чрез посредничеството на МИРЕЛА. Документалното оформяне на сделката се извършва от МИРЕЛА, освен ако Вие не изразите желание да ползвате свои юристи.

12. Можете да сключите предварителен договор за покупко-продажба на имота, като оставите КАПАРО на продавача или да преминете директно към сключването на окончателен договор (нотариален акт)- ние ще Ви предложим възможните варианти и нашето виждане по този въпрос, но решението го взимате Вие и ние се съобразяваме с него.

13. Ако след сключен с нашето посредничеството предварителен договор, по вина на продавача не се сключи окончателен договор за покупко- продажба на имота, МИРЕЛА се задължава да Ви предложи друг подходящ имот, без Вие да дължите допълнително възнаграждение за следващата осъществена сделка.

14. За да избегнем недоразумения, ще бъдете уведомяван/а по e-mail и чрез SMS за всички етапи от сделката.

15. Имате гарантирана възможност да споделите Вашите впечатления от обслужването и да отправите критики и препоръки, директно до ръководството на МИРЕЛА.

16. При сделки на стойност над 10 000 лв., предоставянето на гаранция и заплащането на суми от продажната цена на имота става задължително по банков път.

17. Тук можете да видите практическите съвети на НАП при наемане, покупка и продажба на недвижими имоти.

Ние работим открито и отговорно, при ясни правила, за да Ви предложим прецизно обслужване.

Всички Ваши въпроси можете да отправите към агента, който отговаря за предлагането и продажбата на този имот.

Ще се радваме да бъдете наш клиент!

Контакти

Даниела Коцева
Агент недвижими имоти

Тел.: 0883944913