Галин Панчев

Агент недвижими имоти

Тел.: 0883940097
Адрес: гр. Варна 9000, бул. "Мария Луиза" №16
Професионални качества:
  • Преминал обучения по професията "Брокер"
  • Обслужва сделки по покупко-продажби
  • Обслужва сделки с наеми

Местоположение на офиса

Форма за контакт+ Добави файл
Андония Костова, Варна
11.09.2023
Изключително внимателен и организиран, винаги отговаряше на въпросите ми веднага. Бърза реакция при желанието на мен и моя партньор да подпишем договора в рамките на същия ден, когато получихме предложението за имот. При подписването на договора даде ясни обяснения относно изискванията за попълването му. Съобрази се с нашата ситуация, че сме от друг град и нямаме възможността да пътуваме скоро за Варна. Експедитивност и професионализъм.
Швец Татьяна, Петах-Тиква Израиль
14.08.2023
Хотим отметить высокопрофессиональную работу брокера Галина Панчева. У нас был не простой случай, так как мы проживаем в Израиле и хотели купить квартиру в Болгарии. Галин отлично справился со всеми проблемами включая язык общения. Буквально за несколько месяцев Галин нашёл для нас подходящий вариант включая место и цену. Даже после заключения сделки Галин продолжил помогать нам пока мы находились в Варне. Такое отношение к клиентам встречается сегодня не часто. Мы будем рекомендовать своим знакомым Ваше агентство и конечно же Галина Панчева. Большое спасибо Вам и персонально Галину Панчеву. Татьяна и Сергей Швец
Paul de Jong, Varna
09.05.2023
Galin was so friendly to come to the property on Sunday. Because of this we could rent it, as we where flying next morning.
Галина Борисова, Варна
20.01.2023
Вече за втори път използвам услугите на Галин Панчев като посредник при отдаването на моя имот и съм изключително доволна от професионализмът и пунктуацията му! Тъй като живея в чужбина, при двете отдавания, той беше в постоянна връзка с мен и ме информираше за всяко запитване и оглед, който е извършен. Съобрази се на 100% с изискванията ми за тип наематели и се чувствах сигурна и спокойна, че всичко ще е изрядно при изпълнението на сделките. Огромно благодаря на Галин и Мирела! Със сигурност ще продължа да ползвам услугите им за в бъдеще и ги препоръчвам на всеки потенциален клиент Пожелавам ви успешна и ползотворна година! До нови срещи!
Анатоли Ангелов, Варна
14.11.2022
Агента се казва Галин Панчев и се справя доста добре с длъжността си! Доволен съм от контактите с него! Мисля, че ще работя и в бъдеще с него!
Радостин Русев, Варна
16.08.2022
Г-н Галин Панчев подходи с професионализъм и компетентност към изисканата от мен услуга. Доволен съм от нашето сътрудничество и го определям като учтив, добронамерен и ангажиран с поставените задачи служител на агенция Мирела.