Марияна Узунова

Агент недвижими имоти

Тел.: 0883940059
Адрес: к.к Слънчев бряг, х-л "Булевард", ПК 8240
Професионални качества:
  • С дългогодишен опит в сферата на недвижимите имоти
  • Специалист в продажбите
  • Специализиран в продажбите на ваканционни имоти
  • Владее руски език
  • Владее немски език

Местоположение на офиса

Форма за контакт+ Добави файл
Дафинка Николова, София
30.01.2023
Изказвам специалните си благодарности на агент Марияна Узунова за изключително професионалното разбиране на нашите нужди и приятелски настроението й отношение. Когато започнах с нея, веднага разбрах, че мога да й се доверя. Тя изслуша моите желания и заключи "Имаме сделка!". Да! Вече не една, а две сделки са изповядани успешно. И, то с оглед по видеовръзка и уточняване с телефонни разговори. Това може само специалист по продажбите да го направи, каквато е Марияна. Благодаря и на г-н Радостит Гепов, мениджър на офис Мирела, Сънчев бряг за цялостното отделено време, внимание и търпение при изготвянето на нужните документи в чужбина. Като екип продължавайте да работите все така професионално.
Дафинка Николова, София
26.01.2023
Дафинка Николова, София
26.01.2023
Изказвам специалните си благодарности на Марияна Узунова за изключително професионалното разбиране на нашите нужди и приятелски настроението и отношение. Когато започнах контакт с нея, веднага разбрах, че мога да й се доверя. Марияна изслуша моите желания и заключи "Имаме сделка!". ДА! Вече не една, а две сделки са изповядани успешно! И, то с оглед по видеовръзка и уточняване с телефонни разговори по всяко време. Това го може само специалист по продажбите, каквато е Марияна Узунова. Благодаря и на г-н Радостит Гепов, мениджър на офис Мирела, Сънчев бряг, за цялостното отделено време, внимание, търпение при изготвянето на нужните документи в чужбина до приключване на сделките. Пожелавам ви, като екип да продължавате все така професионално да работите!
Венцеслав Кожухаров, София
03.01.2023
Г-жа Марияна Узунова направи необходимото да ни предложи списък от обекти, максимално отговарящи на предварително поставените от нас условия. Създаде много добра организация при проведените няколко последователни огледа в различно време на допълнително посочени от нас имоти, за да може да направим в крайна сметка информиран избор. В голяма степен достигането до сключване на сделка е нейна заслуга, за което й благодарим.