Стефка Милушева

Агент недвижими имоти

Тел.: 0883940045
Адрес: бул. "Патриарх Евтимий" № 96, София, 1463
Професионални качества:
  • Над 10 г. опит в брокерската дейност
  • Специалист в продажбите
  • Специализиран в продажбите на апартаменти
  • Консултант жилищно крeдитиране

Стефка Милушева е агент на недвижими имоти в Офис София Център на МИРЕЛА.

Родена е в гр. София. През 1991 г. завършва висше образование в Югозападен университет "Неофит Рилски" - гр. Благоевград, специалност "Предучилищна педагогика" със специализация "Организация и управление на детските заведения".
В областта на недвижимите имоти работи от 2000 година.
В агенция МИРЕЛА е от началото на 2012 год. Обслужва приоритетно сделки по покупко-продажба на апартаменти.
През годините е натрупала впечатляващ опит в работата с клиенти, а също така и с успешното финализиране на сделки за покупко-продажба на имоти. Клиентите могат да разчитат на нейната всеотдайност, компетентност и коректност.

Владее руски език.

Зодия: Козирог

Г-жа Тина Ангелова споделя своите впечатления от работата си с МИРЕЛА и агент Стефка Милушева във връзка с покупката на тристайно жилище в кв. Красно село - гр. София. (ВИДЕО)

Местоположение на офиса

Форма за контакт



+ Добави файл
Цветелина Топузова, Асеново
24.11.2023
Стефка Милушева се справи чудесно с работата си. Имаше достатъчно огледи, за да се продаде имота достатъчно бързо на цена, която очаквах. Разреши всички възникнали въпроси и допълнителни обстоятелства. Използва мрежата си от контакти, за да върви всичко по сделката с имота възможно най-бързо и успешно. Даде ми много допълнителна информация и съвети за пазара на недвижими имоти, като отличен професионалист. Благодарна съм й, че пое отговорност да извади всички документи за сделката. За мен това е много спестено време и нерви. Бих я препоръчала на всеки, който има нужда от брокер за имота си и бих работила отново с нея. Благодаря!
Динка Иванова Проданова - Стоянова, София
30.12.2021
Вече за втори път работим със Стефка Милушева, агент на Мирела. Отново останахме доволни от работата и професионализма й. Благодарни сме за отдадеността й и пожелаваме успешна година.
Мая Рангелова, София
15.06.2021
Професионализъм и компетентност на Стефка Милушева!
Жаклина Димова Смилянова, Стара Загора
10.06.2021
Компетентен, комуникативен, усмихнат, напорист агент.
Станислав Николов, София
02.12.2020
Добра,отзивчива,страхотен професионалист!
Йосиф Аройо, София
25.03.2020
Милушева бе точна, професионално подготвена, отзивчива и любезна.
Станислав Николов, София
16.12.2019
Както винаги - бързина, коректност, професионализъм и прекрасно отношение!
Доротея Маринова, София
16.12.2019
Стефка е добър професионалист, който показа нужните качества и умения при продажбата на имота ни. Препоръчвам Стефка на 100% ако се нуждаете от покупка или продажба на имот.
Станислав Николов, София
30.08.2019
Една от малкото фирми в България, която напълно заслужи моето доверие и искрена благодарност. Страхотни професионалисти!
Кръстев, Антверпен
27.11.2018
Стефка се зае с продажбата на имота ми професионално, отговорно и всеотдайно. Успя да маневрира и изведе сделката успешно при комплексни условия. С удоволствие бих препоръчал Мирела и брокер от калибъра на Стефка на всеки!