Дона Доротеева

Агент недвижими имоти

Тел.: 0883940022
Адрес: бул. България № 81В гр. София - 1404
Професионални качества:
  • Агент с отлични резултати през 2023 г.
  • Агент ТОП 10 на Мирела и Партньори
  • С дългогодишен опит в сферата на недвижимите имоти
  • Преминал пълния кръг обучения по професията "Брокер"
  • Притежава голям брой референции от клиенти
  • Специалист в продажбите
  • Специализиран в продажбите на апартаменти
  • Владее английски език

Дона Доротеева е агент на недвижими имоти в офис София Юг.

Родена е в София. Има завършена бакалавърска степен със специалност ''Туризъм'' и ''Маркетинг'', втора специалност в ЮЗУ Неофит Рилски, а през 2012 г. - магистратура със специалност ''Международен туризъм''.
Завършила е успешно стажантската програма на МИРЕЛА по професията БРОКЕР, специалност НЕДВИЖИМИ ИМОТИ.
От октомври 2013 г. започва работа като младши агент в МИРЕЛА.
От 09.09.2014 г. е титуляр агент по недвижими имоти.
От 01.06.2016 г. е била част от екипа на София Дом.

Владее английски език.

Зодия: Риби

Дона е отличена като най-успешен младши агент на МИРЕЛА в гр. София, през първото тримесечие на 2014 г., според критерия - брой реализирани сделки.

17905.jpgЗа себе си Дона разказва: "Родена съм в София и завърших езикова гимназия тук. След това завърших специалност Туризъм с магистърска степен Международен туризъм и втора бакалавърска степен по Маркетинг в ЮЗУ "Неофит Рилски". След пет години работа в сферата на туризма дойде решението за работа с недвижими имоти и то конкретно в МИРЕЛА."

Изборът МИРЕЛА: "Направих го по критериите: обслужване, коректност, екипност. МИРЕЛА ги съчетава!

В началото: „Работата ми в МИРЕЛА започна със стаж, който беше в рамките на един месец, в екипа на отдел „Корпоративни клиенти”. Това е един млад и амбициозен екип, с който бързо си допаднахме и се сработихме. Продължаваме да работим заедно и до днес и се стремим към все по-добри резултати, да сме все по-нагоре в класациите!”

Първа сделка: "Първата ми сделка беше само седмица след приключването на стажа ми в МИРЕЛА! Договорът бе подписан онлайн, което преди не знаех, че е възможно."

Интереси: "Сред хобитата ми, след работата с недвижими имоти, са пътуванията в страната и чужбина, пътешествията из планините и морето. Обичам да се катеря и нямам търпение да дойде пролетта, за да ида на рафтинг. Също така се гмуркам. Като всеки млад човек обичам и да излизам с приятели, да се забавлявам."

Мото: "Няма невъзможни неща".

Местоположение на офиса

Форма за контакт+ Добави файл
Орлин Събев, София
20.05.2024
Впечатлен съм от професионализма и персоналното отношение на агента към клиента.
Денислава Христова, София
16.10.2023
Много съм доволна от нашия агент. Точна, коректна. Бих ползвала отново услугите на Мирела!
Борис Райнов, София
04.04.2023
Много организирана и положителна. Много бързо съдейства и каквото зависеше от нея го направи по най - добрия начин.
Десислава Стоянова, Лас Вегас
13.12.2022
Имах удоволствието да работя с агент на фирма Мирела, по специално с Дона Доротеева. С изключителен професионализъм, коректност, бързина и всеотдайност г-ж Доротеева приключи сделката. Горещо препоръчвам агенция Мирела като сигурен посредник, работейки за клиентите си, тяхното спокойствие и интерес.
Hussain Asim, any
08.12.2022
Hello, I saw your ad. When is it available for viewing? Thanks. Dr Hussain Asim
Владимир Събев, София
16.07.2022
Дона Доротеева е най-добрият агент в България! Отношение, съдействие и професионализъм на най-високо ниво. Сърдечни благодарности и силно я препоръчваме на всеки. Също искаме да благодарим на Александър Тодоров и на целия екип от агенция МИРЕЛА.
Тихомир Тодоров, Varna
28.12.2021
Доверихме се на Д.Доротеева и тя оправда и надмина представите ни за перфектно свършена работа. Подготви документите, намери клиент, продаде имота ни на разумна и за двете страни цена и не остави неотговорен въпрос. Отговаряше винаги коректно , професионално и ясно на всяко наше запитване или неяснота. Оценка 5 звезди
Десислава Христова Христакева, София
22.12.2021
Много професионален подход към клиента, високо оценявам работата и отношението на Дона, като искрено й благодаря за съдействието в процеса по продажба на апаратамента, професионалните съвети, отношението и изобщо за всичко. Страхотен човек с прекрасни качества и отличен специалист.
Станислав Станислав, София
31.08.2021
Много доволен съм от работата специално с Дона Доротеева в агенция Мирела. Аз бях продавач на 2-стаен апартамент, а агенцията представляваше купувача. Въпреки това, Дона беше изключително ангажирана и винаги подготвена с професионално отношение вършеше работата си. Спокойна, нито за момент не усетих стрес или нервничене от нея, нещо което не може да се каже за голяма част от брокерите на пазара. Голяма част от работата трябваше да се свърши след предварителния договор и Дона и агенцията свършиха всичко без аз да положа почти никакви усилия от моя страна. Вярвам че и купувачът мисли същото. Тя е човек, който "gets the job done", a това са най-ценните хора в която и да било организация. Благодаря, Дона!
Димитър Иванов, София
28.08.2021
Страхотен професионализъм съчетан с отлична коминикация. Голяма отговорност към поетите ангажименти и уговорки.Човек който иска и доказва да постигне максималното от желанието на клиента. Много интелигентен човек, готов да действа във всяка една ситуация.
Инна Георгиева, София
28.05.2021
Дона е страхотен професионалист. Винаги е точна и ясна в комуникацията и е много отговорна към работата си. Много ценя личното ѝ отношение и отделеното внимание, за да разбере и задоволи желанието на клиента си и да намери правилното решение за нея/него. Мога да разчитам, че след това сделката се движи максимално бързо и тя е на линия да съдейства при възникнали казуси. С нея съм сигурна, че съм в добри ръце. С най-голямо удоволствие работя с Дона не за първи път както заради професионалните, така и заради личните ѝ качества. Препоръчвам я на всеки, който иска да работи с любезен, отзивчив и точен човек и да си спести много време и работа по сключване на имотна сделка.
Елица Стоименова, София
28.05.2021
Много съм доволна от работата с Дона Доротеева и мисля, че може успешно да рабори с отбрано портфолио имоти и сделки на по-висока стойност само или корпоративни клиенти, защото има високо ниво на customer service култура и лично желание и мотивация да свърши работата си добре и отговорно и е с богата обща култура, така че моето лично мнение като човек от сектора е, че може да се профилира в по-висок клас/ по обем сделки и повиши спокойно някъде, където тези й лични и професионални умения и качества да се ютилизират оптимално. Аз лично съм много доволна и от процеса на предлагане, customer service , съдействие, разбиране, техническа координация. За малка сделка за наем работи по празници, извън работно време. Имате си кадър.
Мария Георгиева, гр. София
20.06.2017
Добър професионалист.
Meltem Yuzkan & Emre Sezgin, гр. София
21.02.2017
We worked with Dona Doroteeva most of the time and she is an outstanding broker. She helped us through every apartment we checked and was always on time for the viewings. I will certainly suggest her to my friends and will contact her in case I want to sell some property. 10/10.
Мирела Пенчева, гр. София
18.07.2016
Дона Доротеева бе много позитивна и професионална. За мен беше голямо удоволствие да работя с нея. Препоръчвам нови клиенти за покупка на имот(и) да се обърнат към Дона.
Нели Тиханова, гр. Козлодуй
03.12.2015
Госпожа Дона Доротеева е моят агент! Впечатлена съм от бързината и последователността на работата и! Обясненията са винаги точни и навременни. Радвам се, че попаднах на млад и организиран човек. Желая да научите колко много ценя любезността и отзивчивостта на госпожа Доротеева. В мое лице Вие имате изключително доволен клиент, който не пропуска да разкаже за обслужването в агенция "Мирела" на близки и познати. Сърдечна благодарност и пожелания за здраве и щастие!
Таня Недялкова, гр. София
09.07.2015
Много сме доволни от работата си с агентите Наталия Пенчева и Дона Доротеева. С тяхна помощ успяхме много бързо да открием имот, който да отговаря на изискванията ни. И двете са много компетентни в сферата на недвижимите имоти, учтиви и бързи при уреждането на необходимите неща. Препоръчвам ги искрено. Свързах се с МИРЕЛА по повод обява за конкретен имот. Впоследствие се оказа, че имотът е вече продаден, но Наталия Пенчева ни пое като клиент и в крайна сметка сме много доволни от съвместната ни работа.