Агентите на МИРЕЛА

Видео интервюта с нашите агенти на недвижими имоти.

Обединени под мотото "СИЛНИ ЗАЕДНО"

Улисани в ежедневната си работа, установихме че пропускаме да споделим силата и значението на това, което правим. А ние всъщност всеки ден споделяме желанията, проблемите, радостите и успехите на нашите клиенти, и собствените си успехи и тревоги, като съмишленици в един голям екип.

Даниела Коцева - директор продажби в МИРЕЛА

Г-жа Даниела Коцева започва работа като брокер в МИРЕЛА през 1999 г. Сега е директор продажби в офис "Васил Левски" - гр. София.

Динко Николов - агент в офис "Ян Палах" - гр. Варна

Динко започва работа в МИРЕЛА, като младши агент недвижими имоти през месец май 2012 година. Успешно преминава обучение според стандартите на МИРЕЛА и бързо покрива изискванията за Агент. От месец юли 2014 г. до март 2015 г. заема позицията Гл. агент на офис "Ян Палах" - гр. Варна.

Дона Доротеева - Агент в отдел "Корпоративни клиенти" - гр. София

Дона започна своето развитие като стажант по програмата за "Бърз старт в професията брокер недвижими имоти" и сега е един от най-успешните агенти на недвижими имоти на МИРЕЛА.

Екатерина Димитрова - агент на недвижими имоти на МИРЕЛА в офис "Ян Палах" - гр. Варна

Екатерина Димитрова започва работа в МИРЕЛА като младши агент на недвижими имоти през м. октомври 2012 г. Една година по-късно е повишена в позиция Агент. Отличена е за най-успешен агент на МИРЕЛА през първото тримесечие на 2014 г. Владее руски и турски езици.

Интервю с г-жа Венета Янева, директор продажби в отдел "Корпоративни клиенти"

Тя е директор продажби в отдел „Корпоративни клиенти” на МИРЕЛА. Жената, която внася цвят и настроение в офиса. Тя никога не закъснява, независимо от часа и мястото на срещата. Нейната усмивка ни зарежда с енергия за новия ден...

Интервю с Калоян Михалков, главен агент в офис „Княз Борис” в гр. Варна

Днес ще Ви срещнем с един човек, който не само обича предизвикателствата, но и умее да черпи вдъхновение от тях...

Интервю с Теодора Райкова - агент в отдел "Чуждестранни клиенти" - гр. София

Различна, амбициозна, щура и интересна - трудно е да запазиш самообладание и да не се усмихнеш, когато разговаряш с Теди...

Нина Герганова - Агент на недвижими имоти в офис "Васил Левски" - гр. София

Нина Герганова е един от най-успешните агенти на МИРЕЛА. Тя печели два приза за най-голяма ефективност в продажбите за гр. София през второ и трето тримесечие на 2013 г., както и награда за най-добър агент за второ тримесечие на 2014 г.

Презентационен видео филм за МИРЕЛА

Започнахме през 1991 г. Постепенно и упорито натрупвахме знания и опит. Екипът ни растеше, а заедно с него и изискванията към нас, и амбицията ни да предложим най-доброто обслужване за нашите клиенти...