Клиентите за нас

Видео интервюта с клиенти на МИРЕЛА, отзиви и мнения за обслужването ни.

Кратък филм с отзиви от клиенти за обслужването в МИРЕЛА

След всяка сделка ние си даваме равносметка за изминатия път и вярваме, че споделените радости, тревоги и впечатления, ще помогнат на много наши бъдещи клиенти да получат вярна представа за начинът, по който работим и да намерят пътя към успешната сделка.

адв. Диана Деянова - консултант на купувача при покупка на апартамент в гр. София

адв. Деянова споделя впечатленията си от нивото на юридическо обслужване в МИРЕЛА и сътрудничеството си с г-жа Аделина Иванова - агент от офис "Дондуков" - гр. София

ВИЖТЕ КАК СЕ КУПУВА КЪЩА

доц. д-р Емилия Дворянова споделя впечатления и съвети, които могат да бъдат полезни за всички купувачи, решили да придобият подобен имот.

Владимир и Наталия Сиватски

Владимир и Наталия Сиватски от Русия, купуват ваканционен апартамент в гр. Созопол. Ето какво разказват те за работата си с МИРЕЛА и агент Красимир Дердов от офиса ни в гр. Созопол.

г-жа Блага Нотева - клиент на МИРЕЛА

Г-жа Блага Нотева споделя своите впечатления от работата си с МИРЕЛА и агент Михаил Михайлов във връзка с продажбата на тристаен апартамент в центъра на гр. София и покупката на двустаен апартамент в кв. Павлово.

г-жа Вирджиния Барова - клиент на МИРЕЛА

г-жа Вирджиния Барова споделя впечатленията си от добрата работата на агент Михаил Михайлов, във връзка с покупката на тристаен апартамент в кв. "Студентски град" в гр. София.

г-жа Десислава Кашлакева - клиент на МИРЕЛА

г-жа Кашлакева разказва за покупката на двустаен апартамент в гр. София, кв. Изток и сътрудничеството си с г-жа Марта Харалампиева - директор продажби в офис "Патриарх Евтимий" - гр. София.

г-жа Мария Орхаева - клиент на МИРЕЛА

Г-жа Мария Орхаева споделя своите впечатления от работата си с МИРЕЛА и агент Илияна Филипова, при продажбата на двустаен апартамент в центъра на гр. София.

г-жа Надежда Димитрова - клиент на МИРЕЛА

г-жа Надежда Димитрова споделя своите впечатления от работата си с МИРЕЛА и агент Владимир Иванов, при продажбата на парцел в покрайнините гр. София.

г-жа Орхидея Станкова - клиент на МИРЕЛА

Г-жа Орхидея Станкова, закупила двустаен апартамент в ж.к. Надежда - гр. София, споделя своите впечатления от работата си с МИРЕЛА и агентите Йоана Панчева и Аделина Иванова.

г-жа Светла Минчева - клиент на МИРЕЛА

г-жа Светла Минчева продава апартамент в центъра на гр. София с помощта на г-жа Илиана Филипова - агент на недвижими имоти в офис "Дондуков" - гр. София.

г-жа Стефка Колимечкова - клиент на МИРЕЛА

Г-жа Стефка Колимечкова, закупила с МИРЕЛА двустаен апартамент в кв. Банишора - гр. София, разказва за впечатленията си от обслужването и работата на агент Красимира Димитрова.

г-жа Тина Ангелова - клиент на МИРЕЛА

Г-жа Тина Ангелова споделя своите впечатления от работата си с МИРЕЛА и агент Стефка Милушева във връзка с покупката на тристайно жилище в кв. Красно село - гр. София.

г-н Борислав Петров - партньор и клиент на МИРЕЛА

г-н Борислав Петров - управител и собственик на Сити фасилити мениджмънт ЕООД, разказва за сътрудничеството си с МИРЕЛА и впечатленията от работата си с агент Пламка Лозанова.

г-н Петър Матеев - клиент на МИРЕЛА

Г-н Петър Матеев купува с МИРЕЛА тристаен апартамент в ж.к. Люлин. Ето впечатления му от работата си с агент Аделина Иванова от офис "Орлов мост" - гр. София.

г-н Петър Янакиев - клиент на МИРЕЛА

Г-н Петър Янакиев продава 2-стайно жилище в ж.к. Люлин и купува апартамент в ж.к. Суха река - гр. София. Ето какво споделя г-н Янакиев за работата си с МИРЕЛА и директор-продажби Бисер Мишкин.

Презентационен видео филм за МИРЕЛА

Започнахме през 1991 г. Екипът ни растеше, а заедно с него и изискванията към нас. Винаги сме работили открито и чeстно. Затова застанахме пред вас, такива каквито сме в ежедневието си, за да ви споделим как работим сега и вярата си да развиваме МИРЕЛА в услуга на нашите клиенти.