ОДЗ №2 "Знаме на Мира"

Вид

Целодневна детска градина

Информация

Директор: Красимира Тодорова
Адрес: област Добрич, община Балчик, град Балчик, ул. "Арда" 22
Телефон: 0579/72138, 0579/72446
11.08.2009, Детски градини