ЦДГ "Слънце"

Вид

Целодневна детска градина

Информация


Директор: Албена Генчева
Адрес: град Велико Търново, ул. "Любен Каравелов" 47
Телефон: 062/62-41-07
E-mail: albena_g@abv.bg


27.07.2009, Детски градини