Конфиденциални предложения за имоти

Уважаеми клиенти, МИРЕЛА разполага с оферти за продажба и отдаване под наем на недвижими имоти, които по изричното желание на нашите клиенти не са обявени публично в сайтовете ни в интернет.

Всеки наш клиент има право да поиска конфиденциално предлагане на имота, който притежава и ние винаги се съобразяваме с това негово желание.
Подобни изисквания на клиентите ни, са свързани най-често с лични мотиви, конюнктурна целесъобразност или бизнес интереси.

При условие, че Вие желаете конфидинциално предлагане на Вашия имот, той ще бъде включен в нашата база- данни със статус "Конфиденциално". Това означава, че Вашето име, като собственик на имота, координатите за връзка с Вас и точния адрес на имота са достъпни само за Вашия доверен брокер и мениджъра на екипа.
Параметрите (описанието) на подадената от Вас конфиденциална оферта ще бъдат достъпни до всички наши брокери и партньори, които ще могат да предлагат имота Ви на своите клиенти.
Имотът Ви няма да бъде рекламиран публично, публикуван в интернет или обявен в печатни медии.

Ако желаете да се възползвате от възможностите за конфиденциално предлагане на Вашия имот, можете да подадете обява, като изрично посочите това изискване. Нашите мениджъри ще се свържат с Вас за уточняване на подробностите.

Подайте обява за конфиденциално предлагане на имот ТУК

Ако сте потенциален купувач или наемател на имот и искате да получите информация за конфиденциалните ни предложения,

изпратете ни Вашите изисквания, за имота който търсите ТУК или посетете някой от нашите офиси.
Всички наши брокери имат информация за конфиденциалните предложения.

Когато избирате МИРЕЛА, е важно да знаете, че ....

В резултат на дългогодишния си опит на пазара на недвижими имоти в България (МИРЕЛА е създадена през 1991 г.), ние разполагаме с многобройни клиенти и добре поддържана база- данни, включваща над 30 000 предложения за търсене и предлагане на имоти от всички сегменти на пазара.

Всеки ден нашите над 20 специализирани сайта за недвижими имоти се посещават от над 10 000 потенциални клиенти (тук вижте статистика за посещаемостта на официалния ни сайт Mirela.bg)

Всеки ден нашите брокери осъществяват стотици огледи, разговори и контакти с нашите клиенти и обработват голям брой оферти за наеми и продажби на територията на цялата страна, както и многобройни заявки за търсене на имоти от български и чуждестранни клиенти.

Добрата репутация на марката МИРЕЛА, професионализмът на нашите брокери и високата ефективност в нашата работа, правят МИРЕЛА предпочитана компания при осъществяването на посреднически сделки с недвижими имоти.


Вие можете да избирате брокер по компетентност

24.02.2010, Услуги Мирела