Спирка 29-ти ДКЦ

Адрес: на ъгъла на ул. Костенски водопад и ул. Георги Измирлиев, до супермаркет Пикадили

Преминаващи линии: автобус 73, 74, 76

15.08.2011, Спирки градски транспорт