Спирка 31-во СУЧЕМ

Адрес: на ъгъла на ул. Гео Милев и ул. Новооткрита, до 31-во СУЧЕМ "Иван Вазов"

Преминаващи линии: автобус 9

15.08.2011, Спирки градски транспорт