Лидъл ( Lidl ) - Варна - бул. Вл. Варненчик

1 / 1

За Lidl:

Работно време: 
Понеделник – Събота: 07:00 - 21:00 часа
Неделя: 08:00 - 21:00

Адрес: гр. Варна, бул. Вл. Варненчик 257

Пресцентър: [email protected]  
Гореща линия (Hotline - безплатен телефон от понеделник до събота от 08.00 до 20.00 часа): (0800) 14 141
E-mail: [email protected] 
URL: http://www.lidl.bg/ 

Lidl е една от най-големите вериги магазини за хранителни стоки в Европа. Повече от 150 000 служители в над 9 000 магазина в повече от 20 страни в Европа се грижат ежедневно за това до клиентите ни да достигат пресни продукти с най-високо качество на най-добра цена.

Lidl следва принципи, които са гаранция за успех всеки ден и навсякъде – практичност, ясни структури в управлението, колегиалност и справедливост в работата. Lidl залага на опростените структури и се концентрира върху важните неща.

Зад нашия успех стои подбраният асортимент. Lidl разчита както на собствени продукти, така и на утвърдени търговски марки. В Lidl винаги ще намерите пресни плодове и зеленчуци с най-високо качество, прясно изпечени хлебни изделия в непознато за България разнообразие. Тази концепция е осигурила успешно и бързо развитие през годините, което доказват магазините Lidl в Австрия, Белгия, Великобритания, Германия, Гърция, Дания, Ирландия, Испания, Италия, Люксембург, Малта, Полша, Португалия, Словакия, Словения, Унгария, Финландия, Франция, Хърватска, Холандия, Чехия, Швейцария, Швеция, а вече и в България.

В Lidl винаги можете да закупите хранителни и нехранителни продукти с високо качество, пресни плодове и зелечуци, текстилни изделия, електроуреди и електронни инструменти, инструменти за дома и градината, мебели, аксесоари за дома и домашни потреби, играчки и др. 

22.05.2012, Супермаркети