ЦДГ "Здравец"

Вид

Целодневна детска градина

Информация


Адрес:
област Ловеч, община Троян, град Троян, ул. "Вл. Илиев" 7
Телефон: 0670/643-70
e-mail: [email protected]

31.08.2009, Детски градини