ОДЗ "Зорница"

Вид

Целодневна детска градина

Информация
 
Адрес: област Хасково, община Свиленград, град Свиленград, ул. "Гео Милев" 3
Телефон: 0379/712-26
e-mail: [email protected]

04.09.2009, Детски градини