ЦДГ №17 "Знаме на мира"

Вид

Целодневна детска градина

Информация


Адрес: град Стара Загора, ул. ”Георги Кюмюрев” №22
Телефон: 042/64-71-90
e-mail: [email protected]
17.08.2009, Детски градини