ЦДГ №24 "Светулка"

Вид

Целодневна детска градина

Информация

Директор: Стоянка Станчева Ненкова
Адрес: град Шумен, кв. Боян Българанов 1
Телефон: 054/80-15-41
e-mail: [email protected]

18.08.2009, Детски градини