ЦДГ №29 “Славейче”

Вид

Целодневна детска градина

Информация

Адрес: град Стара Загора, ул. ”Ген. Столетов” №76
Телефон: 042/62-18-30
e-mail: [email protected]
17.08.2009, Детски градини