ЦДГ №66 “Детски рай”

Вид

Целодневна детска градина

Информация

Адрес: град Стара Загора, ул. ”Августа Траяна” №59
Телефон: 042/63-01-65
e-mail: [email protected]
17.08.2009, Детски градини