Mall Plovdiv

1 / 2

Адрес: гр. Пловдив, ул. Перущица 8
Телефон: (032) 25 00 84
Факс: (032) 25 00 94

Уеб сайтwww.mallplovdiv.bg 

Mall Plovdiv е първият в Пловдив и региона модерен търговско-развлекателен център със супермаркет, над  110 търговски обекта, мултиплекс, заведения за бързо хранене, кафенета и ресторанти, подземен и наземен паркинг.

Тук разполагате със супермаркет, клонове на банки, мобилни оператори, фотостудио, химическо чистене, туристическа агенция, аптека, книжарница, ресторанти и заведения. Тук се намира и мултиплексът Cinema City с 11 кинозали.

Mall Plovdiv променя завинаги облика на града като го прави европейски и модерен. Той изменя навиците на пловдивчани и гости на града като им дава възможност да прекарват свободното си време по един нов, различен начин.

Построен върху 45 хил. кв.м разгъната застроена площ и локализиран в близост до центъра на града Mall Plovdiv се старае да гради нова култура на обслужване, заедно с представителите на търговските обекти, предлагащи разнообразие от мода, услуги и забавления за всеки член от семейството.

Mall Plovdiv се намира в западната част на града, на кръстовището на бул. "Свобода" и ул. "Перущица". Разстоянието от главната пешеходна улица е 2.5 км - около 10 минути път с кола и 20 минути пеша от центъра на града.

Mall Plovdiv разполага с безплатен надземен и подземен паркинг за над 650 автомобила. Работното време за посетители е от 10:00 ч. до 21:00 ч., 7 дни в седмицата.

Източник: www.mallplovdiv.bg 
Снимки: malls-of-bulgaria.com

19.07.2012, Молове и големи търг. центрове