Mega Mall Rousse

Работно време: от 8:00 до 21:00 часа

Адрес: гр. Русе, ул. "Независимост" 3
Телефон: (0882) 813 144
Е-mail: [email protected]

Уеб сайтwww.megamallruse.com 

Русенци имат своето място за отдих и развлечение на ключова позиция в града. Мега Мол Русе е разположен в близост до брега на река Дунав. Той е с лице на две улици - бул. "Придунавски" и ул. "Независимост". На една ръка разстояние са Паркът на младежта, сградата на НАП, Многопрофилна болница за активно лечение, Русе и основната пешеходна зона на града – ул. "Александровска".

Мега Мол е разположен на 48 000 кв.м. РЗП. От тях 17 800 кв.м. е отдаваема търговска площ, в която са разположени световноизвестни и водещи български марки и оператори. Три надземни етажа правят сградата удобна за посетителите и атрактивна за търговците. Привлекателна окачена фасада и просторни вътрешни пространства оформят оригиналния екстериор и интериор. Две подземни нива осигуряват 260 безплатни паркоместа. Има обособени и паркинги за велосипеди.

Мега Мол Русе предоставя възможност за приятни мигове на своите посетители всеки ден. Красива панорама към река Дунав, на която всеки да се наслади – това е водещата идея при изграждане на Мега Мол. Супермаркетът Пикадили на партерно ниво значително улеснява потребителите, а елегантното ФИОРЕ кафене с неповторима гледка към река Дунав, привлича търсещите спокойствие и отдих.

Източник: www.megamallruse.com 

23.07.2012, Молове и големи търг. центрове