Галин Панчев

Менеджер по продажам

Телефон: +359883940097
Адрес: г. Варна 9000, бул. Мария Луиза №16
Профессиональные качества:
  • Прошедший обучение по профессии "Риэлтор"
  • Обслуживающий сделках купли-продажи
  • Обслуживает сделках с арендой

Местоположение офиса

Контактная форма

Галина Борисова, Варна
20.01.2023
Вече за втори път използвам услугите на Галин Панчев като посредник при отдаването на моя имот и съм изключително доволна от професионализмът и пунктуацията му! Тъй като живея в чужбина, при двете отдавания, той беше в постоянна връзка с мен и ме информираше за всяко запитване и оглед, който е извършен. Съобрази се на 100% с изискванията ми за тип наематели и се чувствах сигурна и спокойна, че всичко ще е изрядно при изпълнението на сделките. Огромно благодаря на Галин и Мирела! Със сигурност ще продължа да ползвам услугите им за в бъдеще и ги препоръчвам на всеки потенциален клиент Пожелавам ви успешна и ползотворна година! До нови срещи!
Анатоли Ангелов, Варна
14.11.2022
Агента се казва Галин Панчев и се справя доста добре с длъжността си! Доволен съм от контактите с него! Мисля, че ще работя и в бъдеще с него!
Радостин Русев, Варна
16.08.2022
Г-н Галин Панчев подходи с професионализъм и компетентност към изисканата от мен услуга. Доволен съм от нашето сътрудничество и го определям като учтив, добронамерен и ангажиран с поставените задачи служител на агенция Мирела.