Катерина Кирпикова

Менеджер по продажам

Телефон: +359883940025
Адрес: Болгария, г. София-1404, бул. "България", № 81 "В"
Профессиональные качества:
  • Прошедший обучение по профессии "Риэлтор"
  • Обслуживающий сделках купли-продажи
  • Специализированный по продаже квартир
  • Владеет английским и руским языками

Местоположение офиса

Контактная форма

Кристиян Абаджиев, София
13.09.2023
Изключителни професионалисти в работата си - Катерина Кирпикова и Даниела Коцева. Целият процес свързан с покупка на жилище премина гладко и леко. Успех и занапред!
АНТОАН ЛАЗАРОВ, СОФИЯ
11.09.2023
Катерина Кирпикова и Даниела Коцева показаха висок професионализъм и любезност с продавача и купувача.
Геннадий Стоянов, София
18.07.2023
Г-жа Катерина Кирпикова и г-жа Даниела Коцева, освен професионално отношение, показаха търпение и дипломатичност (в повече от дължимото включено в професионалното отношение) при съпровода на сделката. Благодаря им!
Маруся Велева, Перник
30.06.2023
Катерина познава отлично всички изисквания за да изпълнява задълженията си и успешно ги прилага в практиката. Притежава необходимите комуникационни умения за работа с клиенти. Благодаря и!
адвокат Величка Цветанова, София
18.05.2023
Работихме заедно с г-жа Даниела Коцева и г-жа Катерина Кирпикова, при покупко-продажбата на имот в град София, които бяха брокери на купувача. Като представител на продавачите, за мен бе истинско удоволствие да работя с представителите на Агенция "Мирела", които бяха абсолютни професионалисти. Работата им беше точна, прецизна и компетентна. За втори път работя с Агенция "Мирела" и за втори път се убедих, че това е агенция с брокери, които обичат работата си и я вършат качествено. Със сигурност ще работя и за в бъдеще с тази агенция, която заема достойно място на пазара на недвижими имоти, с професионализма, почтеността и високото качество на работа на своите представители.