Надежда Неделчева

Менеджер по продажам

Телефон: +359883940020
Адрес: София, 1124, бул. "Цариградско шосе" №15
Профессиональные качества:
  • Обладающий Сертификата III-ей степени профессиональной квалификации
  • Успешный риэлтор за 2023 г.
  • Риэлтор ТОП 10
  • Реэлтор с высокой эффективностью продаж 2023 г.
  • Свыше 10 лет опытом в сфере недвижимости
  • Обладающий большое колличество рекомендации от клиентов
  • Специалист по продажам

Надежда Неделчева - риэлтор по продажам в офисе "Младост" агентства недвижимости МИРЕЛА в г. София.

Родилась в г. София. В 1986 г. В 1986 г. закончила с магистерской степенью Минно-геологический университет "Св. Иван Рилски" по специальности "Инженер-геолог гидрогеолог".
Работает в сфере недвижимости с 1995 года.

В МИРЕЛА начинает работу в 2004 г. в качестве менеджера по продажам. В апреле 2008 г. получает позицию главного директора по продажам в офисе "Младост" - София. Специализируется в сделках купли-продажи жилых, офисных и торговых площадей.

Местоположение офиса

Контактная форма

Лилия Арсова, София
26.10.2023
Изключително съм доволна от Надежда Неделчева! Много мила, любезна, компетентна, отзивчива и организирана! Истински професионалист!
Делян Илиев, София
18.10.2023
Надежда Недялкова през цялото време беше съпричастна и разбра какво точно търся. Доволен съм от резултата и отношението
Милена Тенева Езерска, София
24.01.2023
Отлични впечатления от агента Надежда Неделчева от първата ни среща до финализиране на сделката по продажба на недвижимия имот. Винаги спазва уговорените срокове. Информацията, която предоставя е коректна и актуална. Винаги се отнася към мен с уважение, любезност и приветливост.
Петя Станкова, София
11.08.2021
Здравейте МИРЕЛА, Изключително доволна съм от съвместната си работа с Надежда Неделчева и с удоволствие ще я препоръчам на своите приятели. Получих компетентна помощ за представяне на жилището, което отдавам под наем, и консултация за размера на наема. След няколко огледа стигнахме до сключване на договор, подготвен от Надежда Неделчева. Благодаря!
Октай Небиев, София
28.06.2021
Работата с Надежда Неделчева е удоволствие. И при покупката и при продажбата на апартамент имахме лукса да сме напълно спокойни, че всичко се движи коректно и че сделката ще приключи успешно. Напълно си заслужава да се работи с компетентен брокер. Всичко беше задвижено от Надето без почти никакво участие от наша страна. Дори в периода на изчакване документите да бъдат подготвени, бяхме забравили, че продаваме апартамент. Препоръчвам на 100%. Благодаря искрено за целия труд и безпроблемното приключване на сделката!
Александър Михайлов, София
26.05.2021
Впечатлен съм от безупречната работа на Надежда Неделчева.При нужда от услуги за продажба или покупка на имот без съмнение бих се свързал с нея. Поздрави.
Росица Бирбучукова, София
22.03.2021
Надежда Неделчева - най-съвестният и точен агент!
Диана Коева, София
10.03.2021
Надежда е изключителен професионалист, на който може да се разчита напълно, от организирането на огледите до окончателното сключване на сделката. Препоръчвам я на всеки, на който му предстои имотна сделка. Заедно сме финализирали успешно 4 сделки по покупка и продажба и винаги съм получавала отлично обслужване.
Александър Мавров, София
20.01.2021
Много доволен съм от работата ми с Надежда Неделчева. Преди да взема имота, на който се спрях търсих в продължение на година и половина. Работих с много брокери и несъмнено мога да кажа, че Надежда е изключително професионален и ерудиран специалист, определно има много опит и познания в сферата. С нея се работи лесно. От опит знам, че това е нещо, което рядко се среща в бранша.
Бленика Джелепова, София
08.09.2020
Добро познаване на пазара на имоти, усилия и професионализъм при удовлетворяване на изискванията на клиентите.
Енчо Мечкаров, София
01.04.2020
Надежда Неделчева - ведра, усмихната и услужлива. Компетентна и намираща решения. Направи чудеса, за да приключим сделката навреме при условията на извънредно положение.
Анжела Атанасова, София
17.12.2018
Надежда е страхотна!
Октай Небиев, гр. София
07.08.2018
Надя е изключителен професионалист! Познава работата си в детайли. Благодарение на нея бяхме изключително спокойни, че сделката протича нормално и че няма да имаме изненади. Целият процес по покупко-продажба на имот за нас беше като пазаруване в супермаркет :) (без притеснения)Много сме доволни, че се обърнахме към Мирела и имахме възможността да работим с Надя. Горещо препоръчваме!
Светослав Спасов, гр. София
23.02.2018
г-жа Неделчева е много отзивчива, любезна и точна. Винаги съдейства.
Венета и Явор Пантелееви, София
03.05.2017
Г-жа Надежда Неделчева е отлично владееща материята и адекватна и отговори на всичките ни въпроси и съмнения! Слънчев и добронамерен човек. Благодарим й.
А. Димитрова, гр. София
21.01.2016
Работила съм с г-жа Надежда Неделчева и друг път, познавам я от много години. Потърсих я отново заради опита й, добрия й поглед върху пазара на имоти и професионалното умение да предлага подходящи и разумни решения. Доверието ми се оправда и този път. Г-жа Неделчева не само прояви отново горните качества, но се съобрази със заетостта и на двете страни и осъществи част от срещите с нас в неделя или преди началото на работния си ден, за да улесни сключването на сделката. Избрах "Мирела" първо, заради познанството ми с Надежда Неделчева, и второ - заради убеждението ми, че разполагате с богата база данни от многобройни контакти и потенциални клиенти, за да отдадете имота имота ми при най-добри условия и за кратко време.
Панайот Николов, гр. София
28.09.2015
Надежда Неделчева е най-добрия агент за недвижими имоти, който съм срещал изобщо (за последните седем години съм продал / купил над десет апартамента и магазина). Тя е не само компетентна и с професионално отношение, но притежава невероятно разбиране и такт към клиентите си, което издига цялостния процес на покупка или продажба на имот на съвсем друго, много по-високо ниво. Изключително съм щастлив и доволен от всичко, което тя е направила за нас.
Валентин Вълов, гр. Ловеч
25.09.2015
Определено професионално и любезно отношение към клиента, голямо търпение и перфектно разрешаване на всички въпроси и проблеми свързани със сделката. След смяна на няколко агенции и брокери в нея намерихме "нашия" брокер, който успя да удовлетвори всичките ни изисквания. Късметлия ще е този, който работи с Надежда Неделчева. Пожелавам й да е все така всеотдайна и успех във всички сделки.
Явор Панталеев, 20.05.2017 г.
Просто чудесно. Отлично организирана работа. Просто искам да благодаря на всички от колектива на Мирела. Вие сте чудесни и Ви благодаря!
Ангел Атанасов, 20.06.2017 г.
Това е поредният път, в който аз и семейството ми се обръщаме за съдействие към "Мирела" и г-жа Надежда Неделчева. Предпочитаме да работим с нея заради доказания професионализъм, отличното познаване на пазара и реалностите, лесната и адекватна комуникация. Предишните ни отлични впечатления се потвърдиха и този път. Не бихме се колебали да потърсим услугите на г-жа Неделчева отново, или да я препоръчаме на наши близки и познати, както сме правили вече неведнъж.
Станислав Василев, 26.06.2017 г.
Много съм доволен от всички служители на агенцията с които съм контактувал.
Ася Здравкова, 23.02.2018 г.
Много съм доволна от работата с Надежда Неделчева. Благодарение на нея, продажбата на апартамента се случи бързо и лесно.
Алексения Куртева, 15.03.2018 г.
От години работя с г-жа Надежда Неделчева. Неслучайно се обръщам към нея винаги, когато имам нужда от услуга или съвет в областта на недвижимите имоти - те я точна, компетентна, отзивчива.Препоръчала съм нейната работа и работата на "Мирела" на поне десетина мои близки и познати в последните години. Всички са били много доволни.
Даниела Недялкова, гр. София
Нас ни обслужваха Надежда Неделчева и Петя Лалова. Изключителни професионалисти, с високо чувство на отговорност към клиентите си, дипломатичност и усет към продажбите. Комуникацията с тях е лесна и приятна. Кореспонденцията им е винаги точна и адекватна.За нас беше голямо удоволствие да работим с тях и МИРЕЛА, отново! Както и ще продължим да работим с тях и в бъдеще.Пожелаваме много нови и доволни клиенти!