Елена Киричетова

Менеджер по продажам

Телефон: +359883940032
Адрес: София, 1124, бул. "Цариградско шосе" №15
Профессиональные качества:
  • С многолетним опытом работы в сфере недвижимости
  • Обслуживающий сделках купли-продажи
  • Специалист по продажам
  • Владеет русским языком

Елена Киричетова - менеджер по продажам в агентства недвижимости МИРЕЛА.

Родилась в России. В 1983 году закончила Университет кораблестроения в г. Санкт Петербург по специальности "Инженер-механик".
Работала в "Научном Центральном институте по кораблестроению" в г. Санкт Петербург.
Имеет 20-летний стаж в качестве проектировщика в Болгарии.

Елена начала работу в МИРЕЛА в январе 2010 году. Обслуживает сделки купли-продажи недвижимости на южном черноморском побережье и в Софии.
Имеет опыт продаж курортной недвижимости и сельских домов.

Ее девиз: "Довольный клиент - мое удовлетворение".

Местоположение офиса

Контактная форма

Сергей Куринский, Хайфа, Израиль
24.11.2022
Елена Киричетова прекрасный, очень культурный и знающий специалист! Будем рады следующей возможности воспользоваться ее услугами
Мария Попова, София
20.12.2021
Елена Киричетова остави прекрасно впечатление във връзка с продажбата на апартамента ми. Запозна се предварително с имота, очевидно го предложи на подходящия купувач, така че след огледа последва и сделка. Брокери от други фирми действаха повече като екскурзоводи и извършените от тях 10 огледа ни измориха, тъй като същевременно обитавахме апартамента.
Гергана Машева, София
09.10.2020
Елена е изключително организирана, винаги отговаря бързо на обаждания и мейли, обяснява ясно какви са стъпките за закупуване на имот, както и информацията в документите. Погрижи се за интересите ми като клиент и подсигури всички необходими действия и документи, по отношение на уреждането ми като нов собственик.
Ася Младенова, София
31.08.2020
Работата с Елена е лека и приятна. Разчитахме изцяло на нейното професионално отношение и не съжаляваме за доверието, което вложихме, тъй като беше оправдано. Благодарим!
Гергана Петрова-Михайлова, София
26.02.2020
Имам добри впечатления от работата с Елена Киричетова. Тя се постара да осигури всички необходими данни и документи за изпълнение на сделката в кратки срокове и при добри условия. Беше винаги на разположение. Желая й още много доволни клиенти.
Венцеслав Юскеселиев, гр. София
06.10.2015
Много съм доволен от работата на служителите на Мирела, особено в лицето на Петя Лалова в София и Елена Киричетова в Созопол. Благодарение на техните усилия успях за пет дни да продам имат в София и да купя имот в Созопол. Много съм доволен от съвместната ни работа и багодаря за грижите, които продължават и след приключване на сделките. Радостен съм, че в тяхно лице имам нови доби приятели!
Виктор Борисович, г. Москва
Елена Киричетова хороший ваш сотрудник и приятно с ней сотрудничать и не только решать какие-либо проблемы, возникающие в Болгарии.