Супермаркеты - в г. Варна, Обслуживающие Автогара

БИЛЛА - Сливница

Адрес: гр. Варна, жк. "Трошево", бул. "Сливница" № 201; Телефон: 052/ 728 910;

Посмотри на карте

ЦБА - Трошево

Адрес: гр. Варна, жк. Трошево, бл. 57; Телефони: 052/390145; 052/304794; 0885/550724;

Посмотри на карте

ЦБА - ул. Радост

Адрес: гр. Варна, жк. Трошево, ул. Радост 7; Телефони: 052/390145; 052/304794; 0885/550724;

Посмотри на карте